NOVO pri nas: LED osvetlitev

18.6.2024

NOVO pri nas: LED osvetlitev

Svetloba igra pomembno vlogo v našem vsakdanjem življenju. Od ustvarjanja prijetnega vzdušja v domu do zagotavljanja optimalnih pogojev za delo. LED osvetlitev je postala ena izmed priljubljenih izbir zaradi svoje energetske učinkovitosti, dolge življenjske dobe in vsestranskosti.

V naši ponudbi boste zdaj našli samolepilne LED trakove, vodoodporne silikonske LED trakove, profile za LED trakove, stikala za LED trakove ter priključne kable in kable za povezavo.

Samolepilni LED trakovi - novo pri nas

Samolepilni LED trakovi in vodoodporni silikonski LED trakovi so izjemno priljubljeni zaradi svoje enostavne namestitve in prilagodljivosti. 

Prednosti

  • Enostavna namestitev: Samolepilni trakovi omogočajo hitro in enostavno pritrditev na skoraj vsako površino.
  • Prilagodljivost: Trakove lahko enostavno režete na želeno dolžino in jih prilagajate obliki prostora.
  • Energijska učinkovitost: LED diode porabijo manj energije kot tradicionalne žarnice, kar pomeni nižje stroške električne energije.
  • Vodoodporni silikonski LED trakovi so idealni za uporabo v vlažnih in mokrih okoljih, kot so kopalnice, kuhinje in zunanje površine. Njihova robustna zasnova zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje tudi v težkih pogojih.

Poglejte podrobnosti nove ponudbe LED osvetlitve

Vrste profilov

  • Vgradni profil GLAX: Idealni za montažo v stene ali stropove, zagotavljajo čiste in minimalistične linije.
  • Nadomestni profil GLAX: Primerno za trak do širine 20 m
  • Čelni profil GLAX: Nadomešča ročaj.
  • Pokrivna plastika GLAX: Zagotavlja zaščito LED trakov in blokira 10% svetlobe LED traku.

Vrste stikal

Za nadzor osvetlitve so na voljo različna stikala, ki zagotavljajo enostavno in učinkovito upravljanje LED trakov.

  • Vgradno LED stikalo z IR senzorjem: Omogoča samodejno vklapljanje in izklapljanje osvetlitve na podlagi gibanja. omogoča možnost zatemnitve.
  • Brezkontaktno stikalo: Omogoča upravljanje osvetlitve brez dotika, kar je še posebej uporabno v kuhinjah in kopalnicah.
  • Stikalo na dotik: Upravljanje z dotikom in možnost zatemnitve.

Ne glede na to, ali želite osvetliti svoj dom ali poslovni prostor, vam naši izdelki omogočajo ustvarjanje prijetnega in funkcionalnega okolja. Preizkusite naše rešitve za LED osvetlitev in izkusite razliko!

Poglejte si vse novosti

Za koga je primerna LED osvetlitev?

Lastniki stanovanj in hiš
Varčevanje z energijo in dolga življenjska doba zmanjšata stroške električne energije in vzdrževanja. Prilagodljivost omogoča ustvarjanje estetsko privlačnega doma.

Restavracije in gostinski objekti
LED osvetlitev ustvarja različne ambiente za izboljšanje izkušnje gostov. Energetska učinkovitost znižuje stroške delovanja, enostavna namestitev pa omogoča hitro prilagoditev prostora.

Zunanji prostori
Vodoodporni LED trakovi so idealni za zunanje površine. Dobro osvetljeni zunanji prostori povečujejo varnost, prilagodljivost montaže pa omogoča ustvarjanje privlačnih zunanjih prostorov.

Podjetja in pisarne
Kakovostna osvetlitev izboljšuje delovne pogoje in povečuje produktivnost. Nižji stroški vzdrževanja pomenijo manj pogosto menjavo žarnic. 

Trgovine in izložbe
Privlačna osvetlitev izboljša predstavitev izdelkov in privabi stranke. Fleksibilnost omogoča prilagoditev osvetlitve glede na sezono ali dogodke.

DIY navdušenci
LED trakovi omogočajo kreativne svetlobne instalacije. Enostavna uporaba in izbira barv omogočata igranje z osvetlitivjo.

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na e-novice

Misli dobro, vidi dobro, govori dobro ter delaj dobro in svet bo boljši.